top of page

Enneagramintervju - Typing Interview

Ett personligt samtal kring Enneagrammet

För dig som har svårt att hitta fram till din Enneagramstyp erbjuder jag en privat session där vi går igenom en så kallad Enneagramintervju (Typing Interview*).

 

Under 90 min får du tid att svara på olika frågor som du kanske inte ställt till dig själv tidigare. Jag kommer att guida dig genom intervjun för att hjälpa dig dyka ner i frågor kring olika Enneagramstyper för att hitta din inre motivation bakom beteenden och komma fram till vad som känns rätt för dig. 

Målet med en Intervju är att guida dig på vägen till att hitta fram till den Enneagramsstrategi du lever ditt liv med. Notera dock att resultatet av intervjun beror på hur stark din egen självkännedom är samt hur öppet och sant du besvarar frågorna. Det är inte alltid så att vi kommer fram till din strategi, men vi kommer alltid tillsammans kunna identifiera vilka strategier du kan utforska vidare. 

Under intervjun kommer du få tillfälle att stanna upp och tänka och känna mer kring vad som pågår i just ditt liv. Efter interjvun får du material skickat till dig för att kunna utforska Enneagrammet vidare. 

Det finns även möjlighet att senare boka ett 30min uppföljningsmöte om så önskas (ingår). 

Inga förkunskaper krävs 

Erbjuds både online eller i personligt möte

pris på förfrågan

Om  du inte har ekonomisk möjlighet att delta, kontakta mig så hittar vi alltid en lösning. 

Priser +moms för företag, innehar Fskattsedel, betalning sker via Swish eller faktura.

*Annika är certifierad via The Narrative School i London, UK och California, USA.
Samt "9Prisons1Key" och "Path to Freedom" via Enneagram Prison Project, USA

bottom of page